Uten ledning

 1. Riktig batteridrevet verktøy til boring og skrutrekking

  Den store fordelen med batteridrevne verktøy er bevegelsesfriheten de gir. De er veldig praktiske når det ikke er noen stikkontakt i nærheten. Les videre for en oversikt over de vanligste batteridrevne verktøyene.
 2. Batteridrevne skrutrekkere

  Disse verktøyene er ideelle når du spesifikt er ute etter en skrutrekker. Batteridrevne skrutrekkere er vanligvis en god del mindre og mer kompakte enn batteridrevne driller, slik at de er svært praktiske i trange rom.
 3. Batteridrevne slagskrutrekkere

  En batteridrevet slagskrutrekker er det beste valget for tyngre og tøffere jobber. Med høyhastighetsinnstillingene og den høye effekten kan du enkelt stramme og løsne store skruer, bolter og muttere.
 4. Batteridrevne driller/skrutrekkere

  Batteridrevne driller/skrutrekkere brukes hovedsakelig til skrutrekkerarbeid, men de er også perfekte til å bore i tre og metall. Med clutch-innstillingene – tallene på den dreibare ringen – kan du stramme og løsne skruer på en svært presis måte. Du kan låse drillen i en bestemt innstilling mens du borer.
 5. Batteridrevne slagbormaskiner/skrutrekkere

  Batteridrevne slagbormaskiner/skrutrekkere med hammerbor-funksjon går et skritt videre. Disse verktøyene kan også brukes til å bore i murer og murstein. Med clutch-innstillingene – tallene på den dreibare ringen – kan du stramme og løsne på en svært presis måte. Du kan låse drillen i en bestemt innstilling mens du borer.
 6. Batteridrevne rotasjonshammere

  Batteridrevne rotasjonshammere har enda en spesialfunksjon. Den pneumatiske hammerfunksjonen gjør batteridrevne rotasjonshammere perfekte til å bore i betong. Ved bruk av en hammerstoppfunksjon kan disse verktøyene også brukes til vanlig boring. Du trenger en spesiell «SDS+»-adapter til de vanlige borbitsene.