Hyggelig hagearbeid

Med «Urban Series» hageverktøy fra SKIL blir hagearbeidet alltid hyggelig, og verktøyet krever liten plass etter bruk.

«Urban Series»
Plass er en mangelvare i urbane strøk, og utfordringen blir stadig større. Hagene blir mindre, og derfor blir det flere balkonger og takhager. Det betyr igjen mindre lagringsplass. De prisgunstige «Urban Series»-hageverktøyene er spesielt utformet for slike forhold.
Plassbesparende design
Håndverktøyene er enkle å bruke, og de har også den unike løsningen SKIL «Easy Storage». Det er veldig enkelt å oppbevare disse verktøyene. De er spesielt utviklet for å kreve minimalt med plass. Det gjør det mye enklere å holde garasjen, skuret eller boden ryddig.
Enkel oppbevaring
Mindre hageverktøy har en praktisk «Easy Storage»-krok slik at de kan henges på veggen. Krokene kan kobles sammen slik at verktøy kan henges ved siden av hverandre. Større verktøy har egne designfunksjoner. For eksempel leveres gressklippere med sin egen stabilisator slik at de kan oppbevares opp mot veggen.
Enkel å bruke, enkel å oppbevare

Hageverktøyene fra SKIL «Urban Series» er veldig praktiske når du ønsker en velstelt hage. Høytrykksvasker, gressklipper, løvblåser eller hekkesakser – du finner alt du trenger i det komplette utvalget av elektriske hageverktøy fra SKIL.