Ni uunnværlige hageredskaper for urbane hager

86% of 100%
Har du lyst på en flott hage, men synes det er vanskelig å velge fra det store utvalget av hageredskap? Dette er de ni uunnværlige redskapene du bør ha i boden.
 1. Gressklipper

  Hvis du har gressplen i hagen, må du velge den gressklipperen som passer best. En manuell plenklipper er et godt valg for små og mellomstore urbane hager. Men det tar lengre tid å klippe plenen med en manuell gressklipper. Med en elektrisk eller bensindrevet gressklipper blir du raskere ferdig.
 2. Gresstrimmer

  En gresstrimmer er en praktisk løsning når du skal renske opp langs vegger, gjerder og blomsterbed – eller når du skal pynte opp kantene av plenen. Kort sagt alle steder hvor du ikke kommer til med en vanlig gressklipper. En gresstrimmer er også det perfekte valget når du skal klippe små og ujevne gressplener.
 3. Hekksaks

  Hvis du har en hekk eller en busk i hagen, bør den beskjæres regelmessig. Hvis du velger en elektrisk hekksaks, slipper du å bruke mye tid og energi. For din egen sikkerhet bør du bruke vernebriller og hansker når du arbeider med en elektrisk hekksaks.
 4. Beskjæringssakser

  Beskjæringssakser er et uunnværlig hjelpemiddel når du skal beskjære busker, trær og andre planter. Beskjæringssakser brukes til å beskjære tynne og mellomtykke greiner. For å gjøre beskjæringen enklere, bør du alltid påse at bladene er skarpe. Blad av herdet stål holder seg skarpe lenge, så de trenger mindre vedlikehold.
 5. Elektrisk ugressfjerner

  Det er uunngåelig at det dukker opp ugress mellom hellene på terrassen. Du bør fjerne dem så raskt og enkelt som mulig, uten å ty til plantevernmidler eller å belaste ryggen din for mye. En elektrisk ugressfjerner gjør jobben mye enklere. Den solide børsten fjerner ugress mellom hellene.
 6. Løvblåser

  Har du mye løv i hagen? Har du lyst til å bli kvitt dem raskt? Da kan du prøve en løvblåser. I tillegg til (dødt) løv kan løvblåseren også suge inn og kutte opp mindre beskjæringsavfall. Dette samles i en pose slik at du enkelt kan kaste det. Det gjør det mye enklere å holde hagen ren og ryddig.
 7. Gressaks

  Har du buksbom i hagen? De beskjæres best med spesielle gressakser. En hekksaks er velegnet for grovarbeid, mens beskjæringssakser passer til mindre greiner. Trådløse gressakser er spesialutviklet for å beskjære buksbom.
 8. Høytrykksvasker

  Dette verktøyet er uunnværlig når du skal rengjøre hellene, hagemøblene, verktøy og bilen din. Høytrykksvaskere har vanligvis en rekke trykkinnstillinger, fra en smal jetstråle til en bred dusj. Det perfekte hjelpemiddelet til en rekke rengjøringsjobber utendørs.
 9. Kompostkvern

  En kompostkvern er et praktisk hjelpemiddel for å kutte opp greiner og annet hageavfall. Kuttingen reduserer avfallsvolumet slik at det blir enklere å kompostere.

Kapasitet

Ranger denne trinnvise instruksjonen.

Ni uunnværlige hageredskaper for urbane hager

4.3
4.3 of 5

26 totalt

 • 5
  16
 • 4
  6
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  2