Montere tilbehør på badet

70% of 100%

Toalettet eller badet er ikke komplett uten tilbehør som håndklestativ, tannglassholder, badehåndklering, holder til hårtørrer, såpekopp og hylle til toalettartikler. I denne artikkelen skal vi fortelle hvordan du enkelt kan henge opp alle dette tilbehøret.

Fokuspunkter
Før du borer hull i veggen, må du forsikre deg om at det ikke går noen vann-, gass- eller elektriske ledninger der du har tenkt å bore. Det finnes spesielle elektroniske detektorer for å finne den nøyaktige posisjonen til skjulte rør og kabler.

Ikke glem å bruke hansker og vernebriller når du fjerner det gamle tilbehøret.

 1. Mål først posisjonene på alle artiklene

  Prøv så langt det er mulig å montere alle artiklene i flukt siden dette gir det mest ryddige utseendet. Bruk avstandene mellom flisene som guide. Sjekk først om du kan bore hullene i åpningene mellom flisene. Dette gjør det lettere å bore hullene, du vil ikke skade flisene, og du kan være sikker på at du monterer tilbehøret i rett linje.

 2. Bore i en flis

  Hvis du ikke kan unngå å bore i en flis, skal du merke hullets posisjon på to kryssende biter med maskeringstape. Dette gjør at det er lettere å se det avmerkede stedet på mørke fliser, og det kan også hindre at boret sklir unna.

 3. Kontroller alt sammen om igjen før du begynner å bore

  For eksempel: Hvis du skal montere en hylle, så hold den mot veggen i den ønskede posisjonen. Legg et vater på hyllen, juster hyllen slik at den blir horisontal, og merk av posisjonen under hyllen. Se deretter om det andre hullet er på linje med det første.

 4. Bor sakte i flisen

  Bor sakte uten å bruke slagfunksjonen. Når du er kommet gjennom flisen, kan du kople inn slagfunksjonen igjen. Påse at hullet er dypt nok slik at pluggen går helt inn i veggen, bak flisen. Dette hindrer at flisen sprekker når du strammer skruen.

Kapasitet

Ranger denne trinnvise instruksjonen.

Montere tilbehør på badet

3.5
3.5 of 5

117 totalt

 • 5
  50
 • 4
  21
 • 3
  11
 • 2
  8
 • 1
  27