Slik lager du et lekestativ/plantestativ i tre

96% of 100%
Alle småbarn smiler av glede når de leker med lekestativet. Lek gjør også godt for utviklingen deres. I veiledningen viser vi deg hvordan du lager et stativ selv. Og når babyen blir for gammel til lekestativet, kan du gjøre det om til et smart plantestativ.
 1. Trinn 1: Bor ut et rundt hull med 22 mm flatfresebor på toppen av de 4 trestykkene (3 cm fra kanten). Slip ned kantene på hullene for å fjerne flis.
 2. Trinn 2: Bor ut et 3 mm hull i det runde trestykket, hvert av dem 10 cm for å trekke snorene gjennom. Finn midtpunktet og bor ut de første hullene 5 cm til venstre og 5 cm til høyre, og bor deretter ut de neste hullene ytterligere 10 cm unna på hver side. Avstanden mellom hullene lengst fra midten og enden vil være mer enn 10 cm. Slip kantene på hullene.
 3. Trinn 3: Bor ut et lite diagonalt hull i midten av de 4 trestykkene.
 4. Trinn 4: Skyv hver side av det runde trestykket inn i hullene på toppen av de to trestykkene.
 5. Trinn 5: Før skinnsnoren gjennom de små hullene midt på de 4 trestykkene for å gjøre dem stabile. Sett en treperle på snoren på utsiden og lag en knute.
 6. Trinn 6: Fest små leker til enden av de andre snorene og tre disse snorene gjennom hullene i det runde trestykket. Sett en treperle på snoren på utsiden og lag en knute. Lim knutene med hurtiglim for økt sikkerhet.
 7. TIPS: Når babyen blir for stor for lekestativet, fjerner du ganske enkelt de lekene og henger planter på S-kroker i stedet. Nå har du et høyst originalt plantestativ!

Kapasitet

Ranger denne trinnvise instruksjonen.

Slik lager du et lekestativ/plantestativ i tre

4.8
4.8 of 5

13 totalt

 • 5
  11
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0