Slik lager du et Gjett Hvem-spill

96% of 100%
Pleide du å leke Gjett Hvem? I trinnvise gjør-det-selv-veiledningen viser vi deg hvordan du lager en egen utgave av dette berømte partyspillet med ansiktene til familien, venner eller arbeidskamerater. Detter får garantert folk til å le!
 1. Trinn 1: Tegn to firkanter på 40x40 cm på én av kryssfinerplatene og skjær dem ut med et stikksag. Sag en annen seksjon på 1x80 cm fra den opprinnelige kryssfinerplaten, og sag den i to igjen. Du har nå 4 seksjoner som på 1x20 cm. Slip alle stykkene forsiktig.
 2. Trinn 2: Skriv ut hvert bilde tre ganger på stivt papir (60x50 mm). Det tredje bildet vil bli lagt i posen. Det kan være smart å lage en mal i et dataprogram for å sikre at alle utskrifter er 60x50 mm. Hvis du vet hvordan du bruker Photoshop, kan du isolere alle ansiktene. Dette ser riktig bra ut.
 3. Trinn 3: Sag nå firkantene fra den andre kryssfinerplaten. Du trenger 40 firkanter på 50x60 mm. Slip dem forsiktig for å fjerne flis. Påfør et strøk emaljemaling i ønsket farge.
 4. Trinn 4: Når malingen har tørket, limer du bildene på firkantene.
 5. Trinn 5: Fest hengslene med hurtiglim på bildesiden.
 6. Trinn 6: Lag fire rader, hver av dem med plass til fem bilder i bredden, og la det være litt plass foran for sporet der kortene plasseres etter at de er tegnet.
 7. Trinn 7: Fest nå hengslene til den nederste platen én etter én. Treverket er tykt nok til å sikre at bildene forblir stående og ikke faller overende.
 8. Trinn 8: Fest nå de ekstra treseksjonene i front med hurtiglim for å lage sporet som nevnt i trinn 6.
 9. TIP

  Oppbevar de 20 kortene i en pose eller en eske for å beskytte dem.

Kapasitet

Ranger denne trinnvise instruksjonen.

Slik lager du et Gjett Hvem-spill

4.8
4.8 of 5

8 totalt

 • 5
  6
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0