For verktøy du kan stole på
Hos SKIL er høy kvalitet en selvfølge. Dette er grunnen til at vi alltid gir deg en standardgaranti på alle produkter – både elektroverktøy og måleverktøy.
Ukomplisert garanti

Hvis SKIL-verktøyet ditt ikke fungerer som det skal, gjør vi det enkelt for deg å få det reparert eller erstattet. Dette betyr:

  • Du trenger ikke å registrere deg
  • Du trenger ikke å oppgi personopplysninger
  • Ingen vil motsi deg
5 års garanti på børsteløse verktøy

Våre børsteløse verktøy er kraftigere og mer effektive enn tilsvarende verktøy med børstemotorer. Verktøyene slites også saktere, da det ikke genereres friksjon i motoren. Vi er så sikre på den høye kvaliteten på våre børsteløse verktøy, at vi gir en standard 5 års garanti (1 år for profesjonell bruk eller lignende).

Standard 3 års garanti på SKIL-verktøy
Du får en standard 3 års garanti (1 år for profesjonell bruk eller lignende). Dette betyr at vi reparerer eller erstatter verktøyet ditt gratis innenfor garantitiden dersom det er materiale- eller produksjonsmangler.
Garanti på batteriet
Vi gir deg en standard garanti på 6 måneder på batteriene våre. Den øker til 2 år for ActivCell™-batterier og hele 3 år for Keep Cool™-batterier. For profesjonell bruk eller lignende, kommer alle batteriene med 6 måneders garanti.