SKIL ‘Urban Mower’

Lettvektsklipper som er lett å manøvrere og gjør plenklippingen til en fornøyelse
SKIL "Urban Mower" er perfekt for små og mellomstore hager. Denne plenklipperen har unike svinghjul foran for optimal manøvrerbarhet. Med vekten på bare 4,3 kg er den svært kompakt og lett. Den opptar nesten ingen plass i boden, takket være SKILs unike "Easy Storage"-design. Den energieffektive motoren med høyt turtall klipper gresset skånsomt for optimalt resultat. "Urban Mower" leveres med oppsamler og ekstra klippekniver.

Ekstrem manøvrerbarhet for små hager
SKIL "Urban Mower" er beregnet for plener på opptil 50 m². De praktiske funksjonene gjør plenklippingen til en fornøyelse. For at det skal være lett å manøvrere klipperen i hagen har SKIL "Urban Mower" unike svinghjul foran. Tunge løft og snuing av en tung plenklipper når du skal begynne på et nytt område, hører historien til, og det har aldri vært lettere å klippe rundt objekter i hagen.

Praktiske funksjoner for ekstra komfort under arbeidet
Plenklipperen har et smart håndtak med tre forskjellige innstillinger for ekstra komfort: kjøring "(D)", parkering "(P)" og oppbevaring "(S)". For optimal arbeidskomfort sikrer håndtaket fleksibel arbeidshøyde uansett hvor høy du er. Oppsamleren kan tas av, tømmes og settes på plass igjen med bare én hånd: markedet ! "Urban Mower" leveres med ekstra klippekniver, for effektiv plenklipping i mange år.