SKIL presenterer …
SKIL presenterer …
Det har kommet mange nye, innovative batteridrevne og strømdrevne verktøy i utvalget av bormaskiner, sager, slipere og annet elektrisk verktøy.
Mer enn verktøy
Mer enn verktøy

SKIL tar «gjør-det-selv» til et nytt nivå med de nye produktene og den nye logoen. Den nye, røde kolleksjonen skal gi deg den beste opplevelsen, slik at du kan gjøre hverdagsoppgavene raskere. SKIL fortsetter å hjelpe deg mens du arbeider også – med gode tips og triks.

#SKILhelps

Et hvilket som helst verktøy. En hvilken som helst oppgave. Ett batteri.

20V Max Energy Platform – det fleksible batterisystemet – er hjertet i vår nye produktkolleksjon. Batteripakkene er utformet for å gi god ytelse, og de passer i alle Energy Platform-verktøy, som leveres med og uten batterier. Det gjør at du kan kjøpe flere verktøy senere, og bruke dem sammen med batteriet og laderen du allerede har.

Keep Cool™: vår hittil kuleste innovasjon
Keep Cool™: vår hittil kuleste innovasjon
De nye Energy Platform batteridrevne verktøyene bruker batteriteknologien Keep Cool™, som øker brukstiden med opptil 25 %, og som dobler batteriets levetid. Den patenterte teknologien for varmeabsorpsjon sørger for at batteriene ikke blir overopphetet, noe som gir bedre ytelse.
ActivCell™: Intelligent strømstyring
ActivCell™: Intelligent strømstyring
Alle batteriene har ActivCell™, som gir mer forutsigbar kapasitet. Vår patenterte teknologi optimaliserer strømforbruket, forebygger overoppheting og maksimerer batterikapasiteten.
Nyvinninger
Nyvinninger

SKIL er synonymt med brukervennlighet, innovasjon og kvalitet. Dette er de viktigste egenskapene til unikt verktøy som legger listen høyt for design, teknologi og brukervennlighet. Vår nye serie er full av patentert innovasjon, inkludert slipere uten filter og med X-Flow støvsamler, og stikksager med 180° LED-arbeidslys.

Mer enn verktøy. SKIL gjør det enkelt.

For verktøy du kan stole på
For verktøy du kan stole på

Alle SKIL-verktøy og Keep Cool™-batterier leveres med standardgaranti på tre år. Børsteløse verktøy leveres med 5 års garanti.

Ingen registrering er nødvendig.
Ingen utlevering av personopplysningene dine.
Ikke noe stress.