Alle verktøy. Alle oppgaver. Ett batteri.

Vårt ledende batterisystem PWRCORE er fullpakket med smart innovasjon som leverer optimal kraft for enhver jobb. Hver serie av avanserte batterier og hurtigladere er 100 % kompatibel med alle tilsvarende SKIL-verktøy og -hageverktøy for ultimat fleksibilitet.

Utforsk PWRCORE-produkter

ActivCell™: Intelligent strømstyring

Hvert avanserte SKIL-batteri er utstyrt med patentert ActivCell™-teknologi. Det intelligente strømstyringssystemet overvåker konstant batteriets spenning, temperatur og strøm, og gir optimal beskyttelse og maksimal ytelse.

KeepCool™: Patentert kjøleteknologi

Vår høyteknologiske KeepCool™-teknologi forlenger driftstiden med opptil 25 % og fordobler batterilevetiden. Individuelle battericeller pakkes i vår innovative varmeabsorpsjonsteknologi slik at de kjører ved optimal temperatur i lengre tid og ikke overopphetes, samtidig som ytelsen forbedres.

Patentert batterinivåindikator: Gjennomgående smartfunksjoner

SKIL-verktøy er utviklet med 100 års ekspertise. Hvert produkt er fullpakket med innovative funksjoner som sikrer at jobben blir gjort skikkelig. Den praktiske batterinivåindikatoren viser batteriets ladenivå og varsler deg når det er på tide å lade raskt.

Avanserte verktøy du kan stole på

Vi stoler på våre produkter med høy ytelse, og derfor leveres hvert bransjeledende SKIL-verktøy og avanserte KeepCool™-batteri med 3 års garanti som standard. Børsteløse verktøy leveres med 5 års garanti.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

I 2022 endret Energy Platform (EP) navn til PWRCORE 20. Plattformen har imidlertid ikke endret seg på noen måte. Det betyr at du kan bruke et EP-batteri i PWRCORE 20-produkter og et PWRCORE 20-batteri i EP-produkter.