SKIL Masters Professional elektroverktøy

SKIL Masters: profesjonelle verktøy for profesjonelle brukere!
SKIL Masters er profesjonelle verktøy for profesjonelle brukere! De er baser på over 90 år med erfaring innenfor utvikling og produksjon av rett verktøy for jobben. Erfaring som strekker seg helt tilbake til den legendariske SKIL-sagen, SKILs nyvinning av sirkelsagen i 1924.

I løpet av de årene har vi lært oss hva som virker, og hva som ikke virker. Det er bevist av en rekke uavhengige tester og undersøkelser hvor SKIL ofte vinner toppriser som «Rimeligste valg», «Best kjøp» og «Sterk anbefaling». Disse utmerkelsene bekrefter at SKIL alltid har vært opptatt av i sin utvikling og produksjon: konsekvent, høy produktkvalitet.

Mer enn 90 års historie
Ved SKIL har vi i over 90 år brukt den nyeste teknologien i våre elektroverktøy. Det betyr at vi har en unik kunnskap om hva profesjonelle brukere av elektroverktøy, virkelig vil ha. Enkle og greie verktøy som kombinerer robusthet, enkel og effektiv håndtering og en uslåelig verdi for pengene. På denne måten kan du konsentrere deg om å få jobben gjort på kortest mulig tid!

Utprøvd holdbarhet
Vi vet at du er avhengig av elektroverktøyene dine, og du trenger dem for å kunne jobbe under alle forhold, dag inn og dag ut. Det er derfor vi bygger slitesterke og robuste verktøy. Et eksempel på dette er at vi bruker metall i mange av de viktige komponentene, for eksempel girhus. Det beste er at denne profesjonelle kvaliteten kommer til en pris som fremdeles er svært rimelig.

SKIL Masters tilbyr profesjonelle elektroverktøy som får jobben gjort under tøffe, profesjonelle arbeidsforhold.

Det innebærer:

  • Robuste verktøy som du kan stole på, dag ut og dag inn 
  • Verktøy som er enkle å håndtere, slik at du kan spare tid og konsentrere deg om jobben 
  • Verktøy som gir deg en uslåelig kombinasjon av ytelse og verdi 

Du kan dra nytte av den tekniske ekspertisen, robustheten, ytelsen og verdien som finnes i alle SKIL Masters verktøy. SKIL Masters har produkter innenfor alle av de mest vanlige kategoriene av elektroverktøy. Ta en titt på Produkter og finn de SKIL Masters verktøyene du trenger til jobben!

SKIL Europe er medlem av EPTA (European Power Tool Association)