Sjekk ut ...
Sjekk ut ...
Den utmerkede laser- og måleverktøyserien fra SKIL med en rekke innovative og intelligente funksjoner. Les mer nedenfor, eller gå direkte til alle verktøyene våre.
God, bedre, grønn
God, bedre, grønn
Det menneskelige øyet er svært lysfølsomt. Det gjør at noen farger lettere å se enn andre. Som du kanskje har gjettet allerede, er grønn en slik farge. Grønt er mye lettere å oppfatte for det menneskelige øyet enn rødt. Så med lyssterke grønne laserlinjer som kan projiseres opptil 30 meter er du sikret overlegen synlighet.
Praktisk litiumion-funksjon med en rekke lademuligheter
Praktisk litiumion-funksjon med en rekke lademuligheter
Alle krysslinjelasere har et innebygget litium-ion-batteri som enkelt kan lades med den innebygde micro-USB-kontakten. For å gjøre det enkelt for deg, viser batterinivåindikatoren tydelig hvor mye batterikapasitet som er igjen. Og du får enda mer ...
Innovativ lasermåling
Innovativ lasermåling
Lasermåling med SKIL gir et stort arbeidsområde på opptil 30 meter, og er ideell for nøyaktig og rask måling av avstand og områder. Alle verktøy har forskjellige målemoduser. Måling av avstander uten et projeksjonsmål eller på ujevne og buede overflater er også mulig med SKIL 1929, som har et innebygd målehjul.
Få hjelp til små innrettingsoppgaver
Få hjelp til små innrettingsoppgaver
SKIL 1900 digital vater med linjelaser er et lite men viktig verktøy under gjør-det-selv-oppgaver som å henge opp bilder, montere bokhyller eller legge gulvfliser. Verktøyet projiserer en laserlinje i en hvilken som helst ønsket vinkel, og fungerer også som en meget nøyaktig digital vater. Du kan bruke SKIL 1900 i en rekke situasjoner, takket være det medfølgende tilbehøret.