Stor ytelse. Kompakt lagring.
SKILs 20 V hageverktøy er smartere, raskere og kraftigere enn før. Det har aldri vært enklere å få hagearbeidet gjort, og de er utviklet for å ta minimalt med lagringsplass. Vi har et verktøy for hver hagejobb.
Alle verktøy. Alle jobber. Ett batteri.
Si hallo! til SKILs Energy Platform. Du trenger kun ett enkelt batteri for alle verktøyene i det fleksible Energy Platform-sortimentet. Dette kraftige batteriet bruker Keep Cool™-teknologi for å forhindre overoppheting, forlenge brukstiden med 25 % og fordoble batterilivet.
Plassbesparende lagring
SKILs små hageverktøy kommer med en praktisk ‘Easy Storage’-krok slik at du kan henge dem på veggen. Og de er utformet for å ta minimal lagringsplass. Ikke noe rot!
SKILs børsteløse trådløse gressklipper
Denne kraftige SKIL 0140-gressklipperen bruker den nyeste teknologien: en elektrisk motor uten karbonbørster som er kraftigere enn før, og varer ti ganger lenger. Den integrerte SKIL Grass Guide hjelper deg med å klippe rundt kanter og vegger, og du kan enkelt stille inn klippehøyden for plenen på håndtaket.
SKILs trådløse gresstrimmer
SKIL 0230 (25 cm blad) og 0240 (30 cm blad) gresstrimmere har en utrolig appetitt. Trimmerhodet kan stilles inn i ulike posisjoner. Det er veldig praktisk når du arbeider i områder der det er vanskelig å komme til.
SKILs trådløse hekksaks
Hvis du mener at det tar for lang tid å klippe hekker og busker, må du prøve SKIL 0430 hekksaks. Det kraftige diamantformede knivbladet freser gjennom grener med en tykkelse på opptil 20 cm, så du kan bare fortsette å jobbe. Det 55 cm lange knivbladet kan kutte over et stort område i én sveip. Dette gjør at du får bedre tid til å gjøre andre ting.
SKILs børsteløse trådløse løvblåser
Rydd raskt opp i tørt og vått løv med SKIL 0330 løvblåser. Den store rørdiameteren og aksialviften genererer et høyt luftvolum og lufthastighet på opptil 160 km/t. Det gjør den godt egnet for store områder. Regulatorhjulet og reduksjonsdysen gjør det enkelt å regulere luftstrømmen når du arbeider på vanskelige områder.
SKIL børsteløse trådløse ryddesag
Er det mye arbeid å klippe store områder? Dette hører nå til fortiden med SKIL 0255 børsteløse trådløse ryddesag. 2-i-1-ryddesagen har et kutteblad i metall og et gresstrimmerhjul som kan håndtere det tøffeste terrenget. Beltet og de myke håndtakene sikrer en komfortabel arbeidsopplevelse.
SKILs børsteløse trådløse motorsag
SKIL 0540 motorsag er den ideelle løsningen for å raskt sage gjennom trestammer, grener og trebjelker. Kjedet i god kvalitet og det 35 cm lange knivbladet lar deg arbeide raskt og effektivt. Et hurtigstopp-system og tilbakeslagsbremse sikrer trygg bruk. Flott bonus: motorsagen kommer med automatisk smøring til kjedet.