Stor ytelse. Kompakt lagring.
SKILs 20 V hageverktøy er smartere, raskere og kraftigere enn før. Det har aldri vært enklere å få hagearbeidet gjort, og de er utviklet for å ta minimalt med lagringsplass. Vi har et verktøy for hver hagejobb.
Alle verktøy. Alle jobber. Ett batteri.
Si hallo! til SKILs Energy Platform. Du trenger kun ett enkelt batteri for alle verktøyene i det fleksible Energy Platform-sortimentet. Dette kraftige batteriet bruker Keep Cool™-teknologi for å forhindre overoppheting, forlenge brukstiden med 25 % og fordoble batterilivet.
Plassbesparende lagring
SKILs små hageverktøy kommer med en praktisk ‘Easy Storage’-krok slik at du kan henge dem på veggen. Og de er utformet for å ta minimal lagringsplass. Ikke noe rot!
SKIL børsteløse batteridrevne gressklippere
De kraftige gressklipperne SKIL 0130 og 0140 drives av en børsteløs elektrisk motor, noe som gjør dem raskere, sterkere og gir dem lengre levetid enn noensinne. Den integrerte SKIL Grass Guide er til god hjelp når du klipper langs kanter og vegger, mens de ergonomiske alternativene reduserer belastningen på armer og rygg.
SKIL batteridrevne gresstrimmere
SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) og 0250 (33 cm) gressklippere har en umettelig appetitt. Spekket med nyttige innovasjoner, inkludert Twist Load for å mate tråden på sekunder uten å måtte ta spolen helt fra hverandre, og kraftig nok til å trimme store områder.
SKIL batteridrevne hekksakser
SKIL gjør beskjæring av hekker og busker enklere enn noensinne. De diamantskårne stansede stålbladene på hekksaksene fra SKIL, gjør det til en lek å kutte seg gjennom grener som er opptil 20 mm tykke. Bladene på 50 cm (modell 0429) og 55 cm (modell 0430) kan beskjære store områder i én omgang. Få mer tid til å gjøre andre ting.
SKILs børsteløse trådløse løvblåser
Rydd raskt opp i tørt og vått løv med SKIL 0330 løvblåser. Den store rørdiameteren og aksialviften genererer et høyt luftvolum og lufthastighet på opptil 160 km/t. Det gjør den godt egnet for store områder. Regulatorhjulet og reduksjonsdysen gjør det enkelt å regulere luftstrømmen når du arbeider på vanskelige områder.
SKIL børsteløs batteridrevet motorsag
Utnytt den børsteløse kraften fra modell 0534 (30 cm) og modell 0540 (35 cm). Med høykvalitetskjeden og bladet sager du med maksimal effektivitet. Selv horisontal saging er nesten uanstrengt, takket være det ergonomiske komfortgrepet.
SKIL børsteløse trådløse ryddesag
Er det mye arbeid å klippe store områder? Dette hører nå til fortiden med SKIL 0255 børsteløse trådløse ryddesag. 2-i-1-ryddesagen har et kutteblad i metall og et gresstrimmerhjul som kan håndtere det tøffeste terrenget. Beltet og de myke håndtakene sikrer en komfortabel arbeidsopplevelse.