Et hvilket som helst verktøy. En hvilken som helst oppgave. Ett batteri.
Med litium-ion-batteripakkene 20V Max får du optimal fleksibilitet. Batteripakkene er utformet for å gi god ytelse, og de passer i alle Energy Platform-verktøy, slik at du kan bruke det samme batteriet i alle verktøyene dine.
Energy Platform: Det fleksible batterisystemet
Energy Platform: Det fleksible batterisystemet

Energy Platform-verktøy leveres med og uten batterier, slik at du enkelt kan kjøpe flere verktøy som kan brukes sammen med batteriet og laderen du allerede har kjøpt.

Energy Platform-verktøy

Keep Cool™: vår hittil kuleste innovasjon
Keep Cool™: vår hittil kuleste innovasjon
De nye Energy Platform batteridrevne verktøyene bruker batteriteknologien Keep Cool™, som øker brukstiden med opptil 25 %, og som dobler batteriets levetid. Den patenterte teknologien for varmeabsorpsjon sørger for at batteriene ikke blir overopphetet, noe som gir bedre ytelse.
ActivCell™: Intelligent strømstyring
ActivCell™: Intelligent strømstyring
Alle batteriene har ActivCell™, som gir mer forutsigbar kapasitet. Vår patenterte teknologi optimaliserer strømforbruket, forebygger overoppheting og maksimerer batterikapasiteten.
SKIL for KREVENDE PROSJEKTER
For krevende prosjekter, der kraft og avanserte funksjoner er nøkkelen til det beste resultatet, er våre børsteløse verktøy det riktige valget.
SKIL for HVERDAGSLIGE OPPGAVER
Hvis du driver med oppussing, reparasjon, vedlikehold eller andre prosjekter i og rundt huset, trenger du et pålitelig verktøy av høy kvalitet. For disse hverdagslige oppgavene har vi laget verktøy som er enkle i bruk, med god ergonomi og avanserte funksjoner.
SKIL FIKSER DET
Det rette valget for deg hvis du bare trenger å fikse noe. Verktøy med pålitelig merkekvalitet, og funksjoner og kraft til å få jobben gjort.
SKIL for KRAFT FOR UTENDØRS BRUK
Det rette valget for deg hvis du trenger hageverktøy med høy ytelse. I mange tilfeller kan du bruke hageverktøy fra SKIL i stedet for bensinverktøy, noe som også reduserer forurensningen, genererer mindre støy, gir mindre vedlikeholdskostnader og samtidig er enklere å bruke. Hageverktøy fra SKIL har også den unike plassbesparende oppbevaringsløsningen EASY STORAGE, som leveres gratis i emballasjen.
For verktøy du kan stole på
For verktøy du kan stole på

Alle SKIL-verktøy og Keep Cool™-batterier leveres med standardgaranti på tre år. Børsteløse verktøy leveres med 5 års garanti.

Ingen registrering er nødvendig.
Ingen utlevering av personopplysningene dine.
Ikke noe stress.