Børsteløs: Raskere, sterkere og varer lenger
Børsteløse verktøy er valget for deg som er på jakt etter en løsning for selv de mest utfordrende jobbene. Børsteløse motorer er raskere, kraftigere og har en mye lengre levetid
Mer effektiv
Børsteløse motorer genererer ikke friksjon, noe som gjør at de er mer effektive. Verktøy med børsteløse motorer er markant raskere og kraftigere enn sammenlignbare verktøy med børstemotor. En børsteløs motor er mindre utsatt for slitasje, noe som er en annen langsiktig fordel.
Børsteløse motorer er utslagsgivende
For å gi deg en idé om hvor mye mer effektiv børsteløse verktøy fra SKIL er, har vi sammenlignet vår børsteløse elektriske modell 3070 borhammer med et verktøy i samme klasse med børstemotor (modell 3020). Modell 3070 uten børste er 51 % raskere, 33 % sterkere og varer 10 ganger lenger.
Hvilket som helst verktøy. Hvilken som helst oppgave. Ett batteri.
SKIL legger til flere og flere børsteløse verktøy i elektroverktøy- og hageverktøyserien. De har alle det samme "Energy Platform"-batterisystemet som drives av vår unike varmekontrollteknologi Keep Cool™.
Verktøy du kan stole på
Vi stoler på den høye kvaliteten av våre børsteløse verktøy, og leverer dem derfor med en garanti på 5 år. Du får også 3 års garanti på de medfølgende Keep Cool™-batteriene.