God, bedre, grønn
God, bedre, grønn
Vil du ha den aller beste laserteknologien til nivelleringsjobber? Da trenger du ikke å lete lenger: SKIL 1911 er løsningen. SKIL gir deg grønt lys av en grunn. Les mer nedenfor.
Hvorfor velge grønt?
Hvorfor velge grønt?
Det menneskelige øyet er svært lysfølsomt. Det gjør at noen farger lettere å se enn andre. Som du kanskje har gjettet allerede, er grønn en slik farge. Grønt er mye lettere å oppfatte for det menneskelige øyet enn rødt. Så med lyssterke grønne laserlinjer som kan projiseres opptil 20 meter er du sikret overlegen synlighet.
Merker for presis støtte
Merker for presis støtte
De klare merkene på de horisontale og vertikale laserlinjene til SKIL 1911 er en annen stor fordel med denne krysslinjelaseren. Merkene vises med like intervaller på laserlinjene for å sikre bedre støtte når du skal henge opp bilder eller male vegger. I selvnivelleringsmodus blir laserlinjene for enkelhets skyld nivellert automatisk.
Praktisk litiumion-funksjon med en rekke lademuligheter
Praktisk litiumion-funksjon med en rekke lademuligheter
Denne krysslinjelaseren har et innebygd litiumion-batteri som lett lades opp via den innebygde mikro-USB-ladeporten. For enkelhets skyld viser batterinivåindikatoren tydelig hvor mye batterikapasitet som er igjen. Men dette er ikke alt ...
Ta nivelleringsjobbene til et høyere nivå
Ta nivelleringsjobbene til et høyere nivå

SKIL 1911 krysslinjelaser leveres med et stativ som tar nivelleringsjobbene til et høyere nivå. Verktøyet har et 1/4 tomme stort monteringshull med gjenger øverst og nederst for enkel fiksering av stativet, eller en klemme.

Les mer