Service

Reparasjoner

Reparasjoner i henhold til garanti
Ta kontakt med din SKIL-leverandør for reparasjoner (sammen med kvitteringen). Din leverandør sørger for at verktøyet ditt repareres av kvalifiserte reparatører. Du kan returnere verktøyet uten tilbehør eller bæreveske. Ikke demonter verktøyet før du returnerer det. Reparasjonskostnader betales av SKIL. I enkelte tilfeller gir vi deg et erstatningsprodukt, i stedet for å reparere verktøyet.

Reparasjoner utenfor garantien
Ta kontakt med din SKIL-leverandør for reparasjoner.

Reservedeler

COVID-19 påvirker alle deler av livene våre og vår virksomhet. Vi ønsket å oppdatere deg om at vi ikke vil kunne gi deg reservedeler på grunn av forsendelsesproblemer. For øyeblikket kan vi ikke engang bekrefte når våre reservedeler vil være tilgjengelige. Vi anbefaler at du fortsetter å sjekke nettstedet vårt for oppdateringer. Vi beklager alle ulemper dette kan føre til.

Garanti

Alle SKIL-verktøy er nøye kontrollert, grundig testet og har gått gjennom SKIL sin strenge prosedyrer for kvalitetskontroll. Det er derfor SKIL garanterer for både sine elektroverktøy og sine måleverktøy. Denne garantien begrenser ikke kjøperens garantirettigheter i forhold til forhandleren eller andre juridiske rettigheter som kan gjelde.

Garanti

Bruksanvisninger

Ser du etter en bruksanvisning? Du kan laste ned bruksanvisninger fra produktsidene. Du finner eldre SKIL-verktøy i produktarkivet.

Andre spørsmål

For alle andre spørsmål ber vi deg fylle ut kontaktskjemaet. Vi vil gjøre vårt beste for å svare deg innen to virkedager.