Med SKIL Lynx hagesag kan du uanstrengt beskjære grener på inntil 80 mm i diameter

Enkelt å arbeide under vanskelige forhold
SKIL Lynx (modell 0788) kan enkelt brukes i alle vanskelige arbeidssituasjoner, takket være den kompakte størrelsen og den lave vekten. Den er enkel å håndtere, noe som er en stor fordel ved arbeid under vanskelige forhold, for eksempel over hodet, med armene helt strukket ut, på trange steder eller hvis du står på en gardintrapp.

Raskt bladskift uten verktøy
Det er både enkelt og raskt å skifte sagblad med SKILs Clic-system. Det betyr at du ikke behøver nøkler eller spesialverktøy. Det eneste du må gjøre er å flytte Clic-spaken i vist retning for å frigjøre bladet. Deretter kan et nytt blad enkelt klikkes på plass. Lynx bruker et standard frem- og tilbakegående sagblad på 15 cm som kan kjøpes en rekke steder til en rimelig pris. To sagblader følger med, så Lynx er klar til bruk med en gang du pakker den ut.

Direkte strømtilkobling for kontinuerlig bruk
Lynx har ikke noe batteri som må lades opp. Det er bare å sette i kontakten, så har du uavbrutt strømtilførsel hver gang du trenger den. Med den kraftige 350-watts motoren kan du trimme grener raskt og effektivt, nesten uten å anstrenge deg.

Plassbesparende oppbevaring
Lynx hagesag har SKILs eksklusive plassbesparende Easy Storage-løsning, som tar minimalt med plass. Sagen leveres med en praktisk, veggmontert skinne som du kan henge sagen på etter bruk.