Lag en presentasjonshylle

90% of 100%
Fine bøker, en pen plante eller andre iøynefallende gjenstander vil se flotte ut i en tøff presentasjonshylle i hjemmet ditt. Denne skandinaviske presentasjonshyllen er perfekt for å vise frem de fineste tingene dine. Du kan gjøre det selv med åtte enkle trinn:
 1. Trinn 1: Mål opp to ganger lengden 150 cm og merk av 15 øverst og nederst.
 2. Trinn 2: Klem fast en planke parallelt med denne linjen, og ta hensyn til multisagens sagebredde. Sag av og puss forsiktig.
 3. Trinn 3: Mål opp tre ganger lengden 50 cm, sag av tre planker og puss forsiktig.
 4. Trinn 4: Merk av borehull på begge kortsidene til de tre plankene med en avstand på 5 cm til venstre og 5 cm til høyre. Legg de lange plankene du skal bruke til sidene, med flatsiden ned og mål 25 cm, 65 cm og 105 cm fra toppen. Merk av borehull 5 cm fra venstre og høyre side på disse tre høydene.
 5. Trinn 5: Bor hull i de lange plankene ned til en dybde på 1 cm. Bruk dybdestopperen på drillen. Bor deretter hull i de korte plankene ned til en dybde på 2 cm.
 6. Trinn 6: Klem ut en dråpe trelim i hvert hull på én av de lange plankene og kjør inn styretapper. Deretter legger du en dråpe trelim på hver styretapp og fester trinnene på toppen. Gjør det samme med den andre lange planken.
 7. Trinn 7: La presentasjonshyllen ligge og tørke på siden i 24 timer og legge noe tungt oppå den.
 8. Trinn 8: Plasser presentasjonshyllen der du vil ha den, og sett noe fint på den.

Kapasitet

Ranger denne trinnvise instruksjonen.

Lag en presentasjonshylle

4.5
4.5 of 5

2 totalt

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0