Innovasjoner

SKIL handler om det praktiske, om innovasjon og kvalitet. Disse prinsippene er hovedingrediensene i enestående verktøy som skiller seg ut i design, teknologi og brukervennlighet.

Kompakt elektrisk plenlufter for effektiv fjerning av mose

SKIL 0701 er det ideelle redskapet når du skal lufte plenen for å fjerne mose. En manuell plenlufter krever hardt arbeid. Den elektriske plenlufteren fra SKIL fjerner mose raskt og enkelt.

Les mer

Effektiv og miljøvennlig ugressfjerning

SKIL 0700 "Weedbuster" fjerner raskt og effektivt vanskelig ugress, mose og små planter mellom heller eller i oppkjørsler. Nå trenger du ikke luke ugress på gamlemåten lenger, og risikere såre knær og vond rygg, eller bruke ugressmidler som skader miljøet.

Les mer

Arbeid lenger med SKIL "Hybrid Power"

Ved første blikk virker SKIL 2461 "Hybrid Power 16 V Max" (14,4 V) som en vanlig Lithium-Ion-batteridrevet boremaskin, men skinnet kan bedra. Dette verktøyet har alle funksjonene til en vanlig batteridrevet boremaskin, men du kan arbeide enda lenger med SKILs innovative "Hybrid Power".

Les mer

SKIL ‘Urban Mower’: Ekstrem manøvrerbarhet for små hager

MSKIL "Urban Mower" er perfekt for små og mellomstore hager. Denne plenklipperen har unike svinghjul foran for optimal manøvrerbarhet.

Les mer

Bajonettsag og stikksag i ett verktøy

SKIL "Combisaw" er en kompakt, lett sag som takler de fleste vanlige sageoppgaver inne og ute. Det kombinerer to populære verktøy i ett: en bajonettsag og en stikksag.

Les mer

Et renere arbeidsmiljø med SKIL Indikator for støvnivå

SKIL er stolte over å kunne presentere den innovative løsningen Indikator for støvnivå, som gjør det enklere for deg når du sliper. Når det gjelder sliping, er det støvet som skaper størst frustrasjon. Sliping produserer store mengder støv, som ofte ikke blir fanget effektivt opp av slipemaskinen. Innovasjonen fra SKIL gjør det enkelt å holde arbeidsmiljøet renere

Les mer

En overraskende allsidig sag til alle de vanlige sagejobbene

SKIL er stolte over å kunne presentere SKIL 5330 Universalsag. Denne innovative universalsagen er et kompakt verktøy til ulike materialer, og er konstruert for alle typer gjør-det-selv-oppgaver i og rundt hjemmet. Med denne innovasjon innfører SKIL et nytt segment innenfor sitt eksisterende produktutvalg. Dette er den første SKIL-sagen med et så tydelig fokus på kutting i ulike materialer: «5330 Universalsag kutter alt – raskt og helt rett.»

Les mer

Constant heat control

Med en gang verktøyet truer med intern overoppheting, slås hovedvarmeelementet automatisk av. Deretter blåser en vifte kald luft inn i maskinen og kjøler ned varmeelementet. Overoppheting kan oppstå når du for eksempel utilsiktet har slått av et luftutløp, eller når du har brukt en reduksjonsdyse med liten diameter.

Les mer

Patented ‘Equalizer’ sanding frame

Båndslipere egner seg til rask fjerning av materialer, takket være den høye båndhastigheten. Det betyr imidlertid at du også står i fare for uønskede riper og dype spor i arbeidsstykket. Med den patenterte Equalizer-sliperammen fra SKIL unngår du dette. Den gjør det mulig for deg å oppnå perfekte og jevne sliperesultater, selv når du fjerner gammel maling og lakk!

Les mer

Den rette sliperen for enhver jobb!

Du har den rette sliperen for enhver jobb – med SKILs nye Fox 3-i-1-smartsliper. Den kombinerer plansliper, deltasliper og eksentersliper i ett praktisk og lett verktøy!

Les mer

Med SKIL Lynx hagesag kan du uanstrengt beskjære grener på inntil 80 mm i diameter

Med den nye Lynx hagesag er det enkelt å holde trær og busker trimmet. Nå kan du trimme grener på inntil 80 mm i diameter uten å anstrenge deg.

Les mer

It’s easy with the Screw Assist!

Models 2016 (12V) and 2017 (14.4V) come with SKIL’s unique Screw Assist, which holds the screw firmly ready for driving. It’s ideal when you’re working with one hand – in a corner or overhead.

Read more

Det har aldri vært så enkelt å sage rett | Styreskinne

SKIL styreskinne er det beste hjelpemiddelet for nøyaktig saging i 90º og 45º. Du får perfekt rett og svært nøyaktig saging med et maksimalt avvik på bare 1 mm per meter.

Les mer

SKIL trykkstyring: mindre trykk, bedre sliping

Hender det at du drikker fersk juice om morgenen? Når du trykker appelsinen ned i juicepresseren, har du også tendens til å trykke hardt, fordi du innbiller deg at du vil få ut mer juice raskere? Det er faktisk helt motsatt. Når du trykker så hardt på appelsinen, jobber motoren langsommere, og den virker ikke som den skal. Hva har dette med sliping å gjøre?

Les mer