Det har aldri vært så enkelt å sage rett | Styreskinne

Det beste verktøyet for rask og presis saging
SKIL styreskinne er det beste hjelpemiddelet for nøyaktig saging i 90º og 45º. Du får perfekt rett og svært nøyaktig saging med et maksimalt avvik på bare 1 mm per meter. Denne styreskinnen hjelper deg under jobben slik at du sager mer nøyaktig. Du kommer raskt til å sette pris på perfekt rette arbeidsstykker! For enkel oppbevaring og transport består styreskinnen av fire identiske moduldeler som lett kan settes sammen med det unike «Clic»-systemet. SKIL styreskinne er kompatibel med alle de nyere SKIL-sirkelsagene.

Kompakt styreskinne
Det er ofte vanskelig å bære rundt på en uformelig styreskinne, men den kompakte SKIL-styreskinnen sikrer ekstra bevegelsesfrihet. SKIL styreskinne består av fire identiske moduldeler som enkelt kan settes sammen takket være den unike «Clic»-koblingen. Og styreskinnen er enkel å demontere og lagre når jobben er fullført.

Hjelp til optimale sageresultater
SKIL styreskinne vil gi deg perfekt rett og nøyaktig saging i 90º og 45º. Ved hjelp av denne styreskinnen vil du få et maksimalt avvik på kun 1 mm per meter. I tillegg passer styreskinnen til alle arbeidsstykker med lengder på fra 8 cm og opp til 136 cm. Den praktiske fotplateadapteren, som leveres som standard, sørger for at SKIL styreskinne passer til alle nyere sirkelsager fra SKIL. Det følger med to klemmer for å feste styreskinnen godt til arbeidsbenken.