Arbeid lenger med SKIL "Hybrid Power"

Arbeid lenger med SKIL "Hybrid Power"
Ved første blikk virker SKIL 2461 "Hybrid Power 16 V Max" (14,4 V) som en vanlig Lithium-Ion-batteridrevet boremaskin, men skinnet kan bedra. Dette verktøyet har alle funksjonene til en vanlig batteridrevet boremaskin, men du kan arbeide enda lenger med SKILs innovative "Hybrid Power". Batterinivåindikatoren varsler når du bør koble ledningen til verktøyet. Og med ledningen tilkoblet lades batteriet automatisk opp så lenge du ikke trykker på strømbryteren.

"Hybrid Power" for å fortsette arbeidet
Så hvordan fungerer egentlig den innovative "Hybrid Power"? Hvert sekund så lenge du ikke drar i strømbryteren, brukes til å lade opp batteriet igjen. Når du tenker over det, er den ingen som arbeider helt uten stopp. Du tar stadig små pauser i arbeidet, enten for å finne den neste skruen eller for å plassere skruen på arbeidsemnet. Du må kanskje også stoppe opp for å klargjøre neste del av arbeidsemnet eller skifte skrutrekkerbits. Ved å benytte disse pausene til å lade opp batteriet kan du arbeide lenger i ett strekk.

Glemt å lade opp batteriet?
La oss si at du satte bort den batteridrevne boremaskinen for en stund siden, men glemte å lade batteriet helt opp først. Du måtte derfor begynne på den nye gjør-det-selv-jobben med halvtomt batteri, og det viste seg at dette ikke var tilstrekkelig til å fullføre jobben. Virker dette kjent? Heldigvis kan du nå arbeide lenger med SKIL "Hybrid Power". Den 6 meter lange strømledningen sørger for rikelig med arbeidsfrihet. Og den inkluderte ledningsspolen oppbevarer ledningen på en praktisk måte.

Praktiske funksjoner for ekstra komfort under arbeidet
Denne batteridrevne boremaskinen har et kraftig batteri med en kapasitet på 1,5 Ah. 17+1 VariTorque-clutchinnstillingen sikrer nøyaktig skruing med de 17 innstillingene og en annen innstilling for boring. Du er sikret full kontroll under arbeidet med funksjonen for variabel hastighet og den elektroniske bremsen. Andre praktiske funksjoner, som den driftssikre Lithium-Ion-batteriteknologien og den 10 mm chucken uten nøkkel, sørger for ekstra arbeidskomfort. LED-spotlight gir god oversikt over arbeidsemnet.