Oops…

Hvis du bare hadde hatt en ‘Urban Mower’. Se hvorfor her, eller les videre.

Optimal manøvrerbarhet

SKIL 0711 ‘Urban Mower’ er en gressklipper med unike svinghjul foran som sikrer optimal manøvrerbarhet. Det har aldri vært enklere å jobbe rundt ting i hagen. Tunge løft tilhører fortiden, takket være dette lette verktøyet, som er enkelt å flytte på når du starter på en ny lengde.

God ytelse og justerbar klippehøyde
Den energieffektive høyhastighetsmotoren med 9 500 omdreininger er kraftig nok til å utføre jobben effektivt. Du kan nyte en vakker, nyslått plen på et blunk. Velg den rette klippehøydeinnstillingen – det finnes tre å velge mellom – for å sikre et perfekt resultat hver gang.
‘Enkel oppbevaring’

Denne gressklipperen er en del av ‘Urban Series’ med praktiske, plassbesparende hageverktøy fra SKIL. Med den praktiske parkeringsfoten, kan SKIL 0711 ‘Urban Mower’ enkelt parkeres mot en vegg etter bruk.

Slitesterke, fleksible kniver

SKIL 0711 ’Urban Mower’ leveres med slitesterke, fleksible kniver. De ruster ikke, og kan ikke bli sløve. Uansett er det svært enkelt å bytte dem, hvis det skulle bli nødvendig. De leveres i en standardstørrelse, slik at det er lett å få tak i dem. I sum har disse slitesterke knivene en rekke fordeler i forhold til metallkniver.