Gi mosen marsjordre
SKIL 0701 er det perfekte verktøyet for å rake eller lufte plenen.
Effektiv
Det er vanskelig å styre en manuell plenlufter, men SKIL 0701 fjerner mose raskt og effektivt. Mens en uhåndterlig plenlufter kan være vanskelig å manøvrere, gir den lette SKIL ‘Moss extractor’ masse bevegelsesfrihet. Det kommer godt med når du arbeider rundt hageutstyr og blomsterbed.
Raske resultater: 50 m² på 25 minutter
‘Moss extractor’ – navnet sier alt: dette verktøyet fjerner effektivt mose fra plenen. Og den er rask: den klarer enkelt 50 m² på bare 25 minutter.
Slitesterke, fleksible kniver

SKIL 0701-plenlufteren leveres med slitesterke, fleksible kniver. De ruster ikke, og kan ikke bli sløve. Uansett er det svært enkelt å bytte dem, hvis det skulle bli nødvendig. De leveres i en standardstørrelse, slik at det er lett å få tak i dem. I sum har disse slitesterke knivene en rekke fordeler i forhold til metallkniver.

‘Enkel oppbevaring’

Denne plenlufteren er en del av ‘Urban Series’ med praktiske, plassbesparende hageverktøy fra SKIL. SKIL 0701-plenlufteren leveres med en ‘Easy Storage’-skinne som gjør det mulig å henge den på veggen etter bruk, som sparer verdifull plass.

#Skilhelps
Hvis du har en gressplen, har du sannsynligvis vært utsatt for mose. Mose vokser ofte på plener, som ikke bare er dårlig nytt for gresset, det er heller ikke pent. SKIL forklarer hvordan du kan rake eller lufte plenen og forhindre mose i å oppstå i utgangspunktet.